• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Соціально-психологічне заняття «Кохання –то вічна людська краса»

Соціально-психологічне заняття «Кохання –то вічна людська краса»

2017-04-10

/Files/images/kohannya/SAM_2778.JPG

Нещодавно дівчата групи КП-6 та юнаки гр. Т-55 та Е-38 разом зі своїми наставниками взяли активну участь у соціально-психологічному занятті «Кохання –то вічна людська краса», який провела соціальний педагог

Кришко О.М.

Учасники заходу намагалися знайти відповідді на запитання : Що значить кохати? Чому необхідно дотримуватися культури поведінки з особами протилежної статі? Що таке чоловіча та жіноча гідність, відповідальна поведінка, норми моралі?

Учні читали вірші Л. Костенко : «Очима ти сказав мені: люблю», «Розкажу тобі думку таємну», В. Сосюри «Так ніхто не кохав», В. Симоненка

«Вона прийшла непрохана й неждана», Е. Асадова «Слово про любов».

Класній керівник гр.КП-6 Мартинович О.О. читала твори армянської поетеси Сільви Капутікян, Л. Костенко., бібліотекар Петренко Н.П. читала вірші про кохання із збірки «Квіти на морозі» місцевої поетеси Н.І. Кугут-Ісаєнко.

Дівчата і хлопці, слухаючи чудову поезію, думки й погляди своїх друзів, наставників, різносторонньо їх аналізували і прийшли до висновку, що кохати- це значить прагнути добра тому, кого кохаєш без жодної вигоди, дарувати себе, щоб став щасливим твій обранець . Необхідно готувати себе до серйозного життя, до серйозного кохання. Тільки така любов здатна принести радість і щастя.

Потреба кожної людини в любові і ласці безмежна. Тож даруйте їх своїм найближчим і найдорожчим людям!

/Files/images/kohannya/SAM_2764.JPG/Files/images/kohannya/SAM_2806.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 582

Коментарi