• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України».

«Моя сім’я, моя родина в житті і долі України».

2017-11-22

/Files/images/moya_smya/SAM_3909.JPG

/Files/images/moya_smya/SAM_3900.JPG/Files/images/moya_smya/SAM_3904.JPG/Files/images/moya_smya/IMG_20171122_153119.jpg/Files/images/moya_smya/IMG_20171122_162359.jpg

22 листопада в нашому закладі пройшла відкрита виховна година:

«Моя сім’я, моя родина в житті і долі України». Підготувала її і провела класний керівник гр. КП-7 – Оксана Миколаївна Кришко.

На заході панувала атмосфера зіткана з добра і щирості, ніжності та зворушливості. Учні згадували забуті родинні свята, звичаї, заповнювали сімейні календарі, співали пісні. Першокурсники - Гладка Наталія та Кантур Дмитро показали свою майстерність у виконанні романтичного танцю.

Учениця гр. КП-5 – Тетяна Митько виконала пісню «Батькам».

Бібліотекар закладу – Надія Петрівна Петренко акапельно виконала : «Пісню про матір» українського поета Бориса Олійника.

На виховній годині була присутня сім’я однієї з учениць, мама, якої Світлана Миколаївна Олійник пригостили всіх домашньою запашною випічкою.

Такі заходи сприяють зміцненню добрих стосунків між учнями та їхніми батьками; виховують у дітей любов до своїх родин, почуття відповідальності за своїх близьких та повагу до сімейних традицій, та дозволяють усвідомити єдність з усією Україною.

Кiлькiсть переглядiв: 883

Коментарi