• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Виховна робота

Навчально-виховний процес організовано відповідно до виховного плану на навчальний рік, помісячного плану роботи заступника з НВихР, плану національно-патріотичного виховання, плану протидії булінгу, річних планів роботи вихователів гуртожитку та соціального педагога.

Робота закладу здійснювалася згідно з чинним законодавством і спрямовувалася на виконання основних завдань і положень законів України

Виховна діяльність проводилася за основними напрямками у вихованні підростаючого покоління:

ціннісне ставлення до суспільства і держави

ціннісне ставлення до праці

ціннісне ставлення до природи

ціннісне ставлення до мистецтва

ціннісне ставлення до людей

ціннісне ставлення до себе

Постійно проводиться робота з учнями „групи ризику”. Соціальний педагог, класні керівники, майстри в\н та вихователі здійснюють заходи щодо попередження негативних проявів, правопорушень, самовільного залишення закладу учнями. Систематично ведеться щоденний контроль за відвідуванням ліцею, з’ясовуються причини відсутності учнів, підтримується співпраця з батьками та особливо опікунами учнів. З учнями, які пропускають заняття без поважних причин, систематично проводилася профілактична робота у співпраці із соціальними службами у справах дітей.

Системно здійснюється контроль за виконанням вимог щодо безпеки життєдіяльності учнів під час навчально-виховного процесу та в позаурочний час.

Класні керівники та керівники гуртків проводять з учнями інструктажі з ТБ, результати яких відображують у відповідних журналах.

Виконуються заходи щодо здійснення санітарно-гігієнічного режиму в ліцеї та гуртожитку.

Кiлькiсть переглядiв: 1311

Коментарi